That “speshel” day…

Acest post este special scris pentru Vladu`…

Si dedicat celor indragostiti…

Tineti minte ziua aia cand, uitandu-va in ochii unei persoane anume sa simtiti ca vreti sa o aveti alaturi pentru tot restul vietii? Cand ai simtit ca tot ce era pana acum al tau a devenit al vostru? Cand orice vis care implica perfectiunea s-a spulberat pentru ca a devenit realitate? Tineti minte ziua aia cand te-a luat de mana si ai simtit ca iti cresc aripi si te ridici in al noualea cer? Mai stii primul sarut? Senzatia de goose bumps de dupa? Mai stii ce zambet de fericire ai avut in ziua aia intiparit pe fata pana ai adormit?

Daca le tii minte pe toate astea dupa mult timp inseamna ca intr-adevar iubesti si mai mult ca sigur esti iubit cu adevarat…  E un one-of-a-kind feeling pe care o data cunoscut nu-l mai uiti… Not now, not ever.

Multi nu stiu ce inseamna iubirea si le urez sa o cunoasca cat mai repede pentru ca asta inseamna a te simti implinit.  Le urez sa invete sa viseze frumos, sa creada in ei si in persoana care le sta alaturi, sa simta fiecare atingere, fiecare sarut de parca ar fi atingerea unui inger, sa perceapa fiecare zi de parca ar fi ultima, sa profite de viata si de timpul care il au impreuna.

Strangeti-va usor in brate de oricate ori aveti ocazia si stati asa cateva minute. Pentru ca acele clipe valoreaza mai mult ca orice. O dulce imbratisare, un sarut cald si umed ca o cireasa pe tort.

Tineti mereu viu focul ala din inima, pastrati pentru totdeauna fluturii din stomac, nu-i lasati sa zboare. Spune-i in fiecare zi “te iubesc” pentru ca daca reunuti sa spui asta crezand ca se subintelege, magia piere usor usor.

Daca va certati tineti mereu minte ca maine va fi mai bine si ca mai tarziu veti invata sa fiti mai iertatori, veti invata ce si cand sa nu gresiti, veti vedea ca si greselile neintentionate au rolul lor in viata si anume de a va aduce mai mult si mai mult unul in bratele celuilalt…

Iubiti-va si nu va sfiiti sa aratati asta tuturor, poate le veti trezi senzatia aceea de “Vreau si eu sa fiu asa…” si vor fi la randul lor la fel de fericiti ca voi.

Nu reununta niciodata sa crezi in iubire pentru ca a renunta la iubire inseamna sa renunti la ceea ce ai nevoie mai mult in viata… sa nu renunti pentru nimeni si nimic in lume!!!

Eu iubesc. Ador. Imbratisez. Sarut. Ii spun ca il iubesc, ii arat ca il iubesc. Incerc sa-i fiu alaturi in momentele fericite, in cele triste. Incerc cand e trist sa-i aduc un zambet, sau macar o alinare, o mangaiere. Cand e fericit sa-i pastrez vie acea sclipire din ochi. Cand are nevoie de mine incerc sa-i fiu alaturi. Pentru ca nu mai sunteti tu si el/ea in lumea mare… sunteti VOI DOi si lumea.

Te iubesc.

MooNy4Vladu`

214

Tags:

Leave a comment