Lunch brake

Azi am iesit si eu in pauza de pranz, ca in oricare alta zi. Dar am luat alta ruta. O sa povestesc cum au mers 40 de minnute din viata mea.

START ora 13.02

Iesit de la serviciu din curte (diferenta temperatura 20* interior, 35* exterior), dus in statie tramvai 21 de la Hristo Botev directia Bd. Carol (Mosilor) cu speranta sa vad salariul intrat pe card. (adica luai tramvaiu` o statie, hai, radeti >:P )

Dus in statie tramvai, venit putoare de mort, taiat 80% din pofta de masa. Venit tramvai urcat, pornit, blocat la jumatate de statie. Stat la 4 semafoare lungi. LUNGI!

Coborat, dus la Banca lu` Peste, bagat card, PIN, consultare cont, CIUCIU bani. Zic hai, ca poate n-or fi avut timp de azi dimineata sa intre. Luat portofel cu vreo 8 lei in el, dus la Mega Image, luat 1 pateu cu branza si 1 placinta cu visine (gust pur de Fornetti). Ma calca un mos pe picior de mi-a indoit nervu` optic. Injurat mos imputit (la propriu-mirosea a urina) in gand.

Luat pe jos directia Mosilor – Universitate cu luat stanga la Piraeus Bank. Stop. Verde. Traversat. Tigan. “Sa-ti dau la pi(…tpalac), vrei?” luandu-se de ce nu mai are. Trecut peste, scuipat tigan in gând intre ochi, batut cu ranga. Terminat gând. Terminat traversare.

Lanaga banca loc viran pentru parcare. Una bucata Seat Leon cu garda la 5 cm de sol. Urca pe un damb, hârjâie masina vre-un metru. Un muncitor, linistit ii mai face semn “hai mai incoa` ca esti in drum”. Mai hârjâie masina 30 cm. Se da jos din masina, atentie, nu tipa, nu blonda, ci un tip (halal mai baieti, asa va prezentati?).

Trecut peste, vazut masina parcata pe trotuar, ciuciu loc de trecere, stat 5 minute sa trec 2 sine de tramvai. Card de 4 tramvaie. Pe o parte a trotuarului o biserica semi-in-daramare/paragina si famelii de rrrrromani. Pe cealalta parte, Hotel Armonia cu cersetor aferent prezent in fata.

Ajuns aproape de intersectie, tramvaiele dau drumul la usi, vine putoare de caldura, injurat in gand tip ca a dat peste mine. Asteptat verde in intersectie. Trece un Ford Mustang verde inchis. Salivat 5 minute dupa el.

Trecut strada, venit aceeasi putoare de mortaciune de vizavi. Trecut peste. Mers pe trotuar, venit putoare de altceva, dar putoare, taiat chef de munca.

Ajuns la serviciu, directia baie. Femeie inauntru, a iesit dupa 6 minute. Intre timp m-am dus la toaleta barbatilor.

FINISH 13.42

Venit la calculator, scris post.

Have a nice day!

MooNy

Advertisements

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: