Anti-cizme

Poate ca aici intervine si acea nota personala de dispret pentru prostie dar, de cand a inceput scoala ploaia s-au trezit multe muieri sa se incalte cu.. cizme inaaalte si imblanite. Mai fetelor, ce naiba, or fi fost grade afara incat sa le numeri pe degetele de la maini dar nici chiar in halul asta.

Problema mea exclude acum tipele care erau bine imfofolite+cizme (pentru ca poate chiar le era frig/erau friguroase). Problema mea vizeaza tipele cu mijlocul gol, o gecuta care se termina undeva sub sani si cu decolteu maxim, si cu cizme imblanite in picioare, cu blugii bagati in ele.. Fetelor, v-a tampit moda? Chiar in halul asta asteptati o prima pala de frig sa bagati cizmele sa aratati “sepsi”? E, va zic eu un adevar adevarat. SUNTETI PENIBILE!!! De-a dreptul P-E-N-I-B-I-L-E. Sau pe limba unor toante: “va invidiez fata, ca n-am si io cizmoase ca ale voastre”.

Acum ca sa fiu rea si a dracu pana la capat: as vrea sa va vad in cativa ani cum va rup durerile de spate la ciclu (voi gandindu-va: “si de ce am racit ca purtam cizmulitele alea misto din Europa/Leopardo/Di&Gigi de la reduceri”), cum va chirciti cand va ia reumatismul, sa va junghie coloana cand stati mai mult de 10-15 minute la birou. Asta meritati. Pentru ca tot ce vedeti e moda. Promit solemn ca atunci cand o sa am copii NU o sa-i las sa ajunga in halul in care sunt multi/multe.

Spor la a fi penibile. (pentru cine se simte)

Advertisements

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: