Povestea unei blonde

A fost o data ca niciodata o fata de bani gata. Bruneta ca pana corbului. Au dat-o parintii la scoala, dar nu se lipea nimic de ea pentru ca ea asculta mereu Andre. Si intr-o zi cand era prin clasa a 4-a, printesa noastra si-a dat seama ca ea vrea sa fie ori blonda, exact ca Andreea Banal Balan, ori roscata ca Antoneasca.

S-a rugat de parinti cat s-a rugat si cum maica-sa nu avea in casa decat apa oxigenata, a spalat-o pe printesa in cap si s-a facut blonda. Fata tot crestea, tot mai blonda se facea si a ajuns sa dea bacul. Asa bâta cum era ea, nu avea cum sa il ia, asa ca taticu` a dat spaga la toti profii ca sa ia fata bacul. Dupa bac, fata a vrut examen de soferita, sa nu fie mai prejos EA. Taticu` da dat iar banu` pentru printesa lui ca sa ia carnetul si i-a jurat o masina daca reuseste sa intre pe munca ei la facultate.

Si uite cum fata noastra a tocit geografia cat sa ajunga si ea la ASE la administratie unde nu se da mate la admitere si l-a rugat pe taticu` sa ii ia masina promisa. Cand taticu` a intrebat-o ce masina sa ii ia, printesa si-a dat seama ca nu are bani de Be-Em-Ve sau Mertzan (marcile care le stia ea… toti banii s-au dus pe spagi) si singura marca pe care o mai cunostea era Volzvagãn Golf. Si Volzvagãn i-a luat taticu`, cu tot cu acte si specificatiile masinii.

Dar fata noastra cred ca nu stia ce e aia garda la sol si ca aia are 20mm si ca tot cam 20-25mm ii are si o bordura. Asa ca printesa noastra blonda a venit la facultate si, din dorinta sa arate ca ea stie sa parcheze a urcat cu botul pe o bordura mult prea inalta decat IQ-ul garda ei. Asa ca a busit Golfu Volzvagãn de la taica-su`.

Zi iend.

Conculuzie: o desteapta blonda (oxigenata inclusiv la creier) a venit azi la facultate cu Golfu` si a urcat ca nesatula pe bordura, ca, na, nu era recunoscuta ca soferita daca nu facea o parcare grea (desi erau locuri bune de parcare in jur). Tuta si-a raschetat “buza” masinii de trotuar intr-un scrasnet melodios. Bravo, fata tatii! De aia esti BLONDA!

Advertisements

2 Responses to “Povestea unei blonde”

 1. definitiv! Says:

  Asa le da Dumnezeu la toti…
  Prietena mea lucreaza la o firma de contablilitate. Acum cateva zile a venit la ei o ditamai patroana sa le mai aduca niste facturi.
  Dar ca patroana asta a venit congelata de frig.
  “Cum dracu se porneste caldura la Tuariegu asta?”

 2. moony214 Says:

  “tuarieg” i-a trebuit. Toanta… pardon, patroana nu avea manualul de la masina sa gaseasca climatizarea? Sau era ala in engleza si ea ca patroana nu are timp sa invete engleza?

  Sa nu ma inteleaga careva gresit! Nu am nimic cu blondele cu par natural, sunt si unele vopsite si cu creier mai mult decat multe altele (traiasca meditatoarea mea la mate, cea mai desteapta femeie pe care am cunoscut-o). Dar unele sunt destinate la tratare completa cu apa oxigenata (poate nitel acid sulfuric le-ar scuti de chin) a primilor 30 de cemntimetri din corp.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: