Alegeri si variante

Citeam acum ceva timp despre emisiunea-copie “Dansez pentru mine tine”. Se aleg cativa amarati care nu mai situ de unde sa faca rost de bani sa se opereze, sa ii faca bine pe cei dragi, sa isi faca o casa, sa se casatoreasca, etc.

Pe langa amaratii astia vin niste “artisti” (daca nu stiati, tara noastra e PLINA de artisti). Cu care danseaza. Asa se asigura banu` amaratului si reclama pentru vedetisma respectiva. Pana acum m-am gandit ca din toata preselectia aia care se face, se aleg niste oameni care au o sansa sa isi implineasca visul si care are totusi in carca un caz nu tocmai usor.

Asaaa. Si uite cum stau eu si cetesc prin ziare hartiile de la chiosc  ca vezi dom`ne ca nu s-a gasit partener pentru MoniCA COlumbeanca. Ce? Pai stai nene putin, nu era treaba ca mai intai alegi cazurile? Sau se pune afis: aici intra tipi peste 1.90m. Ca madama are 1.80m si pe toace sparge de un 1.90m.

Pai si cum ramnane cu oamenii aia pana la urma? Se aleg vedetele, si be baza vedetelor se alege o mana de oameni conform amsurilor vedetelor? Iertati daca am inteles eu gresit, dar aici se intelege ca vedetele care au nevoie de bani si ceva reclama se baga la “Dansez pentru mine tine” ca sa ia un ban, si pe langa ei sa mai ia si altu`.

Ass holes!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: