Puţi!

Toata lumea stie ca un parfum bine facut persista. Si e bine, ca femeie, sa iti cumperi 2-3 parfumuri bine facute decat 10 sprayuri sau diluãturi de parfum care sa se duca la prima pala de vant. Eu sunt adepta curentului: da pe tine ceea ce simti. Daca ma simt in al20lea cer de dimneata la 6 jumate, imi dau cu parfumul X, daca ma simt ca un copil, ma dau cu Y, etc. Doua “doze” mici plasate strategic usor dupa urechi peste care am dat cu incheieturile mainii ma asigura ca o sa miros toata ziua a parfoneaţã.

Dar sa nu imi ziceti ca nu vi s-a intamplat sa mergeti pe strada sau sa stati intr-un “reatebe” si sa nu puteti respira din cauza unei domnisoare bine plasate cu mufa de par intins cu placa inspre voi. Cred ca femeile astea, inclusiv alea de 14 ani, ca si alea multe sunt FEMEI deja la varsta lor, nu au simtul esteticului, si nici al mirosului.

Pur si simplu, varsa sticla de orice.

In primul rand, juma de kil (de sai-j-de mii imi puneti si mie parfun domnu`!) de parfum de la Corcodel&Brumurel, Fi’en’Mi, si alte firme care produc esente false de parfum. Si ca sa fie sigure ca persista, varsa sticla pe ele de te sufoca. Chiar si madamele care chaior au parfune de firma, dau cat mai mult, sa se simta ca ele au valoare si o placa de par.

In al doilea rand, sticla de fond de ten. Sau, in unele cazuri, tubul. Daca nu esti in stare sa te duci sa intrebi la un magazin de un fond de ten cu acoperire HD (nu, nu glumesc, asa se numesc) sa te dai un strat si gata, iei de la firma X cu 5 lei sticla si pui cateva straturi bune sa nu se vada fata. Si, daca se poate, sa fie cu vreo 3 tonuri mai inchis decat fata si mai galben. Si sa se dea cu el exact pana la maxilar, sa se vada masca.

In al 3lea rand, pudra. Dã-i cu aia cat mai mult, nu stiti ca aia fixeaza fondul de ten? Daca ai 8 starturi de fond de ten, da inca 8 de pudra. Efect de scarba garantat. Mai ales la damele cu piele grasa si uleioasa.

In al 4lea rand, blushu` nene. mult blush. Fie pe tot obrazu` ca taranu copt la soare, fie exact sub ochi, langa cearcane, sa para batute.Cat mai mult dinasta, sa para ca au rosu naturel in bujori-obrajori.

Luciu de buze. Cum, ala sa lipseasca??? Mai multe straturi aduc un superb rezultat. Cat mai ne-in-concordanta cu pielea naturala de sub fondul de ten. Nici un tip nu vrea sa va pupe. De ce? Citez un tigan pe strada cu gaji-c-sa: “Da-ti, fa, slobozu` ala dã pã bot ca mi-e scrba sa te pup!”.

Sticla de fite s-a spart de mult, la fel si borcanul de târferism si  prost-gust. Spargea-vi-s-ar sticla de parfum, impututitelor care ma sufocati peste tot!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: