Tendinte

Am tendinta sa cred ca romancele s-au tampit de tot. Dar DE TOT.  Daca pe vremuri, femeile urmau tendinta pentru a fi placute barbatilor, acum femeile urmeaza “trendul” pentru a fi placute altor femei.

Zilele trecute, in Bucuresti, au fost pe putin 25 de grade. Vreme de tricou si de bronz farasa iti pui problema ca iti arzi pielea. Ti-era mai mare dragul. Si pe cloceala aia, cand lumea era in tricou si sandale, pantofi de vara, etc, ceva tampiţele erau in fuste super-mini si in cizme imblanite, pana al genunchi.

Ma, voi v-ati sclerozat? Nu, serios, v-a lovit in cap caldura, insolatia? Sunteti ca cersetorii aia care, vara, pe 40 de grade, isi cara 3-4 geci pe ei ca n-au unde sa le lase? Asta ca sa nu mai zic de tipele care chiar aveau geci incheiate pana sus si esarfe la gat, desi erau in dresuri si pantaloni scurti.

Oare s-a tampit moda sau ati tampit voi moda? Am auzit eu de la Paper Moon ca in ultimul timp moda se inspira din moda oamenilor strazii (?!?) dar nici chiar asa, da-o-n… Pastele ei de treaba ( ca tot suntem in sezon).

Am tendinta sa cred ca romancele chiar s-au tampit de tot…

Advertisements

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: