Treaba cu sesiunea in ASE

Sesiunea incepe frumos cu anuntarea ca manualele tocmai ce au parasit tipografia si ca o sa le avem probabil cu vreo 2 ore zile inainte de examen. Examenele vin insotite de cereri masive de maculatura sub forma de eseuri, recenzii, rapoarte, practica, tot ceea ce inseamna maculatura.

Logic ca la examenul la care inveti si participi la cursuri il pici in timp ce aceia care nici n-au dat pe la facultate il iau cu note mari. Iti bagi cucu si zici ca nu mai inveti. Cu doua zile inainte de urmatorul examen iti dai seama ca tre sa tocesti si tragi rasol. Te rogi de un 5.Sigur o sa fie frun` mos omunist care sa te fu frece la icre ca el pe 4.90 nu da 5 si ajungi sa te milogesti de ala de la seminar sa iti mai dea o zecime la prezenta.

Ajungi sa iti dai seama ca in loc sa te chinui, unele examene sunt mai bine de dat in sesiunea de restante. Le iei in restante si iti promiti ca nu iti trimiti copiii la ASE cat vei trai.

The end.

CONCLUZIA: sunt in sesiune, fratilor!!! :((((

P.S.: Respect pentru domn Burce`, printre putinii care mai au inca creierul intreg prin ASE.

Advertisements

7 Responses to “Treaba cu sesiunea in ASE”

 1. loreley64 Says:

  bafta draga mea!

 2. MooNy Says:

  Multumesc multumesc multumesc πŸ˜€

 3. thais Says:

  … peste 10 ani , sau mai putin , chiar are sa-ti placa sa-ti amintesti de anii studentiei.
  Nu te stresa prea tare.
  Savureaza-i si cu bune si cu rele.

  Cat despre amaratele de examene, ai sa vezi ca nu-s decat o palida incalzire pt examenele cele adevarate la care te va supune viata.

  Copil destept fiind ,acu’-ti trebe un strop de noroc.
  “Bafta”.
  πŸ˜‰

 4. kabool Says:

  Nu e stres;)), trebuie sa fi optimista!. Nu cred ca o sa dau la ase cand o sa gat liceul asa ca nu stiu ce va fi, oricum toti trecem prin asta, cu examene si stres si nopti nedormite si tot asa…important este ca la final cand tragi linie sa vezi ca ai reusit sa iti iei examenele!. Bafta !!

 5. MooNy Says:

  hm, da, trebuie sa ia examenele. dar cand te lupti sa ramai la buget, asa cum ai fost in ultimii 2 ani, doar luatul examenelor u e deajuns 😦

  Multam Thais!!!

 6. Arabella Says:

  Ah, nu esti nici prima si nici ultima care trece prin asa ceva. Capul sus si funtea inainte! Maculatura pregatita, aer mult in piept si optimism in toate buzunarele.
  Ai sa iesi de pe bancile facultatii si-ai sa vezi ca-n jungla asta se foloseste de 3 ori mai multa maculatura pt nimic decat folosesti tu la cel mai complicat examen. Asa ca … niciodata nu-i un capat de lume, trust me, si eu am fumat tigara ce-o fumezi tu acum.
  Mult spor si bafta πŸ˜‰

 7. MooNy Says:

  Doamne mi-ai zbarlit paru-n cap cand ai zis de tigare :))
  Stiu ca asta e doar inceputul unei lungi serii de maculatura… 😦 pacat… de aia ii ziceam si lui Julian… Doamne sa faca cumva sa isi ia perosnele dragi si sa nu se mai intoarca in tara… Nu faci nimic cu o diploma…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: