7770 hits – brain fart

Ies pe strada, cu treaba sau fara, catre examen, catre al meu suflet pereche, oriunde, si ma napadesc idei. Buluc. Mai mai ca nu imi asediaaz tot creierul si gandesc… ma gandeasc: “Vin acasa si asta o scriu pe blog!!!”. Si ajung acasa. Si mai mult ca sigur ideile mele se duc o data cu intrarea in cartierul de nebuni in care stau, parca dau cu guma delete. Nimic. Nu ma mai izbesc ideile. Apoi iar ies. Imi amintesc tot ce vroiam sa scriu si mai adaug inca 2-3 subiecte. Iar acasa, iar uit.

Si uite cum ajung sa nu mai scriu pe blog altceva in afara unor  linkuri catre Youtube (o sa postez si pe hazeltogreen toate videourile de makeup care le-am facut… sunt o lenesa) si un post despre jegu`uman  din ASE. Iertare celor 7770 ( 😆 zici ca am zis “cei 4400” )  care au trecut pe aici si nu au gasit nimic nou in ultimul timp. Voi incerca sa scriu mai des, o sa imi car carnetelul cu mine si nu o sa mai uit.

Am doua restante. Una duminica acum, cealalta sambata pe 27. In mijlocul zicei, sa stie sigur ca o sa regretam faptul ca avem restante clocindu-ne in caldura lu` peste rpajit.. sau mai bine zis student prajit.

Voi ce mai faceti oameni buni? Pe la multi prin blog am mai dat dar nu prea am mai comentat. Toate bune? Stiti vreun job part time in Bucuresti sa munceasca si sufletu` meu vara asta?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: